Soms wil je er even tussenuit, even weg van alles en afstand nemen. Er zijn zaken die niet lekker lopen, een gevoel van uitputting, van geen uitkomst zien. Je hebt behoefte aan een goed gesprek met iemand die afstand kan nemen, als klankbord kan functioneren en je daarmee helpt de zaken op een rijtje te zetten en oplossingen te zien of creëren. Dat wil ik de mensen bieden: Bed, Breakfast en Bezinning. In een relatief korte periode het probleem op tafel krijgen, de mogelijkheden bespreken en een plan van aanpak maken. Vervolgsessies kunnen eventueel via Skype gehouden worden.

Onze boerderij in Schuinesloot is omgeven door oude bomen, ligt heel landelijk en is daardoor een plek om tot rust te komen en afstand te nemen. Daarnaast kan ik als coach met de gast/cliënt gaan wandelen in de Oldemeijer of bij Hollandsche veld. Ook een wandeling over de heide op Dwingelerveld behoort tot de mogelijkheden.

Mogelijkheid tot intensive van vrijdagmiddag tot zondagmiddag, inclusief 4 uur coaching / counselling en aanvullend de mogelijkheid tot coaching / counselling via skype. Vraag uitgebreide informatie via info@bezinspiratie.nl